söndag 27 juni 2010

Midsommar

Helt otroligt vad vädret kan ändra sig snabbt. Från att det varit svinkallt hela våren med undantag för enstaka dagar, slog vädret om precis lagom till midsommaraftonen. Kerstin och jag hade pratat en del med Helsingborgsgänget om att träffas i Misterhult till helgen. Sagt och gjort blev det midommar på en liten namnlös holme ost Brändö.
En lite annorlunda midsommarstång, men många färger blev det.
Christian hade föreslagit lite gemensam vickning i form av tapas att götta sig åt på kvällen. Det blev en helt underbar plockbuffe.
Malmögänget slöt så småningom upp men delade sig i minst 2 olika läger för att fira. I vår lilla samling räknades inte mindre än 34 glada själar. En midsommar i glada vännes lag. Inte så mycket paddlat men mycket bad och sol.

3 kommentarer:

eriksjos sa...

Tjosan! Jaså, var ni oxå där och trängdes ;-) Sanslöst vilket gött väder det blev!

Unknown sa...

Ja visst men så värst trångt blev det inte, det var bara att putta i efterhand som trängseln tilltog. Otroligt att det gick att få upp så många tält på denna lilla ö.

Anonym sa...

Hej - kul att hitta en ny kajakblogg.

Dock måste jag reagera lite på det här med att halva MKK satt på "fel" ställe. Vi käkade och så kom vi ju över. Jag är oerhört ledsen om det uppfattades som konstigt eller som om vi ville undvika er. Det var ingen baktanke med det över huvudtaget.

Hälsar

Viktoria (ganska ny medlem i MKK och web-master på MKK-bloggen)